Hír

MINDIG VAN ÚJ A NAP ALATT – AZ ANALÓGTÓL A DIGITÁLIS VILÁGKÉPIG

MINDIG VAN ÚJ A NAP ALATT – AZ ANALÓGTÓL A DIGITÁLIS VILÁGKÉPIG

2006.03.01

A Magyar Filmlabor idén is szakmai rendezvényt tart a Magyar Operatőrök Társasága (H.S.C.) tagjai részére. Meghívást kapnak a Színház- és Filmművészeti Egyetem operatőr hallgatói, mint reménybeli kollégák, az IMAGO (European Society of Cinematographers) meghívottjai. A rendezvényen képviselteti magát: az ARRI, Canon, Fuji, Kodak, Sony, Panasonic. Magyar Filmlaboratórium Kft. SPARK’S – PANAVISION, VM PRO, Rexfilm, a A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, Magyar Mozgókép Közalapítvány, Nemzeti Kulturális Alap mint a rendezvény fő szponzorai.

PROGRAM

2006. március 1. szerda

10.00 Bevezető: Vagyóczky Tibor H.S.C.-IMAGO, c. egyetemi tanár, Erdélyi István, a Magyar Filmlaboratórium Kft. igazgatója köszönti a vendégeket.

10.30 Rák József áttekintő előadása; " A teljes HDV-család".

11.30 Bemutatkozik a S P A R K ’ S Magyarország és a térség egyik legnagyobb szolgáltatója Romvalter Béla, ügyvezető igazgató.

12.00 FUJIFILM – "Az új ETERNA" nyersanyagok és bemutató vetítés – Nagy István termék menedszer

13.00 – 13.45 EBÉDSZÜNET

14.00 Magyar Filmlabor Digitális film utómunka szolgáltatások. Northlight szkenner. Baselight projektoros fényelő redszer. Piaci igények,tapasztalatok Polyák János képmérnök. Aradi László, produkciós igazgató.

2006. március 2. csütörtök

9.30 Panasonic Megérkezik és bemutatásra kerül az AG-HVX 200 HD világkülönlegesség. A P2 kártyarendszer a HD szellemében.
Kerekes Gábor ügyvezető igazgató, Imre Gábor mérnök. Kállay Gyula kereskedelmi menedzser

13.00 – 13.45 EBÉDSZÜNET

14.00 A digitális képfeldolgozás újdonságai, a CANON legújabb digitális kamerái, HDV-XL-H1 Új fényképezőgépek EOS 5D Előadók: Török Ferenc igazgató, Sinai Balázs manager

2006. március 3. péntek

10.00 KODAK – Look Management System. Előadók: Ian Magowan (Gr Britain/Europe) Szakács Péter, business Unit Manager

12.00 Focus-Fox újdonságai-Tájékoztató: Gazsy Csaba, igazgató


A rendezvény mindhárom napján bemutatót tartanak az előtérben
SONY, SPARKS, PANASONIC, VM – PRO, REXFILM, Schwindl Kft.(videokamerák, HDCAM,XDCAM,HDV) Startech.hu Kft: P+S Technik Mini35 objektív adapter JVC GY-HD100-as HDV kamerával