Hírek

Megemlékezés

Megemlékezés

2002.12.20

A filmszakma 2002. december 20-án emlékezik meg Eiben István operatőr születésének 100. évfordulójáról. A megemlékezés alkalmából Eiben István szobrának újraállítására és új emléktábla felavatására kerül sor a Magyar FilmLaboratórium főbejáratánál. Megemlékeznek: Illés György a HSC elnöke, Szécsényi Ferenc operatőr és Gaál István filmrendező.

Új csapattagok

Új csapattagok

2002.09.12

Balog Éva a FilmLabor tapasztalt munkatársa és az új fénymegadóink, a legmagasabb szinten képzett szakemberek, akiknek a Bécsből érkezett Stefan Rehak elismert osztrák fénymegadó adta át tudását. A több mint féléves intenzív, nemzetközi képzés szilárd elméleti és gyakorlati alapokat biztosít. Az időközben beállított - mai világszínvonalat képviselő - legmodernebb, új számítógépes rendszer tökéletes gyakorlati kivitelezést tesz lehetővé.

Új Colorist: Larry Engelman

Új Colorist: Larry Engelman

2002.09.12

Larry Engelman ez év, nyár elején csatlakozott a MFL csapatához. Filmes fénymegadóként kezdte pályáját, ezért a hagyományos technológiát jól ismeri.

Megújult digitális részleg

Megújult digitális részleg

2002.09.12

A MFL csapatához 2001. szeptember 15-én csatlakozott több volt FrontFilmes munkatárs. A Bánk-bán című film trükkjeit már a Magyar Filmlaboratórium színeiben készítették el. Az új digitális részleg vezetője Schifter Balázs lett, aki korábban a Varga és a Saint Stúdió munkatársa volt. Az eddigi filmes sikerek mellett célul tűzik ki reklámfilm kidolgozásokban való fokozott részvételt, kreatív megrendelések produkcióbarát teljesítését.