Hírek

A Filmlabor ideiglenesen bezár

2020.03.20

Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet következtében, és munkatársaink, illetve ügyfeleink egészségének védelme érdekében a Nemzeti Filmintézet Filmlabor Igazgatósága előreláthatólag két hétre bezár. Az ezen időszakra tervezett utómunkálatokat a rajtunk kívül álló okok miatt nem tudjuk teljesíteni. A projektkoordinációs részleg a továbbiakban is otthoni munkavégzésben dolgozik, kapcsolattartó kollégáinkat hívják bizalommal! Megértésüket köszönjük! A Filmlabor Csapata

Rendkívüli helyzet

2020.03.16

Tisztelt Ügyfeleink! A koronavírus miatt kialakult helyzetben kérjük, hogy megrendeléseiket a szokottnál korábban jelezzék a projektkoordinátoroknál! Megértésüket köszönjük.

Magyar Filmdíj 2020

Magyar Filmdíj 2020

2020.03.09

A Magyar Filmdíj 2020 legjobbjai az Oscar-nevezett Akik maradtak és a Foglyok című film lett. A Filmlaborban készült játékfilmek közül a Drakulics elvtárs, a Valan, az angyalok völgye, a FOMO - Megosztod és uralkodsz és az Apró mesék kapott díjakat.

Klaus Maria Brandauer nálunk nézte meg a Zárójelentést

Klaus Maria Brandauer nálunk nézte meg a Zárójelentést

2020.02.27

Kedd este nagy tapsvihar követte az Oscar-díjas Szabó István Zárójelentés című filmjének bemutatóját, ahol jelen voltak a film alkotói és nagy nevű színészei. A főszereplő, Klaus Maria Brandauer is Magyarországra látogatott a Zárójelentéssel nyitó Magyar Mozgóképszemle díszvendégeként. A színész nálunk is járt a bemutató előtti estén, hogy angol felirattal megnézze a digitális kópiát. A film mától látható a mozikban.

Öt kategóriában díjazták a legjobb magyar operatőröket

Öt kategóriában díjazták a legjobb magyar operatőröket

2020.02.10

Pénteken átadták a III. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny díjait. A Filmlabor 1 millió forint értékű díját idén is a diákfilm-kategória győztese kapta. A díjazott Gyuricza Mátyás lett a Kelet című kisfilmért. Idén először osztottak ki fénymegadói díjat, melyet senior colorist kollégánk, Kovács László vett át. Gratulálunk minden díjazottnak! https://www.origo.hu/filmk…/20200207-kultura-dijak-film.html